Piknik-doskonała Quinoa Pilaf ze świeżymi ziołami jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 226 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wodę, quinoa, granulowany czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryż Pilaf ze świeżym tunanem i ziołami, Idealna Kanapka Piknikowa, oraz Perfect Picnic Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś quinoa i wodę do wrzenia w średnim garnku na dużym ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiej, przykryć i gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest puszysty; o 12-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przenieść quinoa do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać groch, pietruszka, szczypiorek, tymianek,szalotki, i seler do quinoa. Wymieszać, aby połączyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Dodaj sok z cytryny, oliwę z oliwek, granulowany czosnek oraz sól i pieprz do smaku.Schłodzić pilaw przez co najmniej godzinę przed podaniem. (Można przechowywać w lodówce do 8 godzin.)