Sałatka gruszkowa z mrówkami Chiangbai

Sałatka gruszkowa z mrówkami Chiangbai
Sałatka gruszkowa z mrówkami Chiangbai może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotkę, gruszki, mrówki changbai i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mrówki na kłodę, Mrówki na drzewie, oraz Mrówki Na Pniu Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na czterech talerzach sałatkowych ułóż szpinak, dodając warstwę plastrów gruszki na stertę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
GruszkaGruszka
2
Posypać paprykę i szalotki na gruszki. Każdą sałatkę zalać około 1/2 łyżki octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
PaprykaPapryka
SzalotkaSzalotka
GruszkaGruszka
3
Do sałatek dodać Ogolony ser i posypać serem mrówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Czujesz się nieswojo? Twoje sałatki są gotowe do podania.
5
Przedruk za zgodą książki kucharskiej Eat-A-Bug, poprawionej przez Davida George ' a Gordona. Copyright © David George Gordon, 2013; fotografie copyright © 2013 by Chugrad McAndrews. Wydany przez Ten Speed Press, 2013.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn