Sałatka Endywiowo-grejpfrutowa z wędzonym pstrągiem

Sałatka Endywiowo-grejpfrutowa z wędzonym pstrągiem
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sałatka z endywii i grejpfruta z wędzonym pstrągiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe grejpfruty, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, ziemniaków i endywii, Sałatka z wędzonego pstrąga z awokado i grejpfrutem, oraz do sałatki z endywii, jarmużu i wędzonego łososia z awokado i różowym grejpfrutem.

Instrukcje

1
Używając noża, ostrożnie obrać grejpfruty; pamiętaj, aby usunąć wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić grejpfruty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś sekcje na talerz. Wycisnąć dodatkowy sok grejpfrutowy z membran do miski i wymieszać z octem i szalotką, a następnie ubić z crme frache i olejem. Doprawić winegret grejpfrutowy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułożyć endywii na dużym talerzu. Top z grejpfrutów, pokrojone w kostkę awokado i wędzonego pstrąga i podawać, przekazując vinaigrette na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn