Sałatka Cavatappi z pieczoną jagnięciną

Sałatka Cavatappi z pieczoną jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ExtraVirgin oliwy z oliwek, parmezan, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonej jagnięciny i białej fasoli, Sałatka Cavatappi z Tunanem i oliwkami, oraz Sałatka makaronowa Cavatappi z pesto Orzechowo-szałwiowym.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i posiekać.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 8 minut lub aż al dente.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Umieścić makaron w dużej misce.
Skropić octem i olejem; dobrze wrzucić do herbu.
Szparagi na parze 3 minuty lub do chrupkiego-przetargu. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić.
Dodać szparagi, pieczona papryka, proste pieczone nogi jagnięciny, i pozostałe składniki do makaronu; wrzucić dobrze połączyć. Kryj się i wyluzuj.