Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli masz słodkie ziemniaki, mielone ziele angielskie, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Obroty Ze Słodkich Ziemniaków, Słodkie Ziemniaki I Gruyère, oraz Wołowina I Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić nadzienie ze słodkich ziemniaków, doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować kawałki słodkich ziemniaków tylko do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić ziemniaki, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
3
Przenieść gorące ziemniaki i zastrzeżone wody do gotowania, brązowy cukier, masło wegańskie, wanilia, i sól do średniej miski. Ubić mikserem ręcznym, aż będzie całkowicie gładka, a następnie odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ziemniak
Wanilia
Masło
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tymczasem zrób słodkiego szwaba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
5
Rozgrzać olej w średniej patelni sauté na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj kapustę i pozwól jej zacząć zapiekać przez około 3 minuty, a następnie dodaj brązowy cukier i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Kapusta
Przyprawy
7
Niech cukier zacznie się topić z sokiem z kapusty przez kolejne 3 minuty, a następnie dodać Riesling. Gotować kapustę i gotować na parze przez kolejne 8 do 10 minut. Kapusta będzie teraz ciemnoróżowa zamiast fioletowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Riesling
Kapusta
Sok
Cukier
8
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Podczas gdy ziemniaki i kraut ochładzają się, zrób skorupę obrotową. Pulse razem mąkę, masło wegańskie, i wegańskie skracanie, aż wygląda masywny i piaszczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Ziemniak
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Kapusta
10
Dodać cukier, oliwę z oliwek, cynamon, sól i ziele angielskie i ponownie pulsować. Pulsując, powoli maczaj w 2-3 łyżkach zimnej wody, stopniowo—aż uformuje się luźna kulka ciasta i obraca się wokół miski robota kuchennego. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ziele Angielskie
Cynamon
Ciasto
Cukier
Woda
Sól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Folia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż patelnię z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
12
Na powierzchni roboczej posypanej mąką rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Użyj noża o szerokości 4 cali, aby wytłoczyć skorupy obrotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rolka
13
Umieść 1 czubatą łyżkę nadzienia ze słodkich ziemniaków na środku każdego okręgu ciasta. Połącz krawędzie okręgu, tworząc pół okręgu i mocno je ściśnij. Użyj widelca, aby zacisnąć krawędzie uszczelki. Ułóż obroty na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Piec obroty na złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Umów się na serwowanie potraw ze słodkim szkopem i podawaj.