Słodki i pikantny Grillowany łosoś

Słodki i pikantny Grillowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 371 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, oleju roślinnego, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć lekki majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Torty Light Rock jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś słodki i pikantny, Słodki I Pikantny Łosoś, oraz Łosoś słodki i pikantny.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na średniej wysokości.
Wymieszać razem ostry sos, brązowy cukier, papryka i cayenne w małej misce.
Przenieść 1 łyżkę mieszanki do dużej miski i ubić w majonezie; odstawić resztę sosu.
Dodaj szczypiorek, seler i cebulę do miski z majonezem i dobrze wrzucić.
Łososia posypać solą i pieprzem.
Ruszt grillowy lekko posmarować olejem.
Ułóż łososia na grillu, skórkę do góry i gotuj, aż pojawią się wyraźne ślady grilla i łosoś uwolni się łatwo z rusztu, 2 do 3 minut. Obrócić i posmarować rybę odrobiną sosu reserved. Nadal gotować ryby, szczotkowanie kawałki okresowo z sosem, aż filety z łososia są szkliwione i po prostu gotowane przez, 13 do 15 minut więcej.
Filety przełożyć na poszczególne talerze i podawać z selerem naciowym.