Sąsiedzka Zupa Fasolowa

Sąsiedzka Zupa Fasolowa
Przepis sąsiedzka zupa fasolowa może być wykonana w około 2 godziny i 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 219 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pod ręką granulki bulionu z kurczaka, marchewkę, mięsistą kość szynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępne danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Sąsiedzka Zupa Fasolowa, Neighborhood Club Sub, oraz Kanapka Figowa Z Mojej Okolicy.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Zdejmij z ognia; przykryj i pozostaw do namoczenia przez 1-4 godziny lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Zwróć fasolę na patelnię; dodaj bulion, 3 szklanki wody, kość szynki, bulion i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę, marchewkę i seler na oleju do miękkości; Dodaj do zupy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45-60 minut dłużej lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Usuń kość szynki; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
7
Usuń mięso z kości i pokrój na kawałki; wróć do zupy. Wyrzucić kość. Odtłuścić tłuszcz z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn