Rzut Dwoma Fasolami
Rzut dwoma fasolami wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 50 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Red Bean Toss, Makaron, czerwona fasola i pietruszka, oraz Zielona fasola, winogrono i makaron wrzucić.
Instrukcje
Fasolkę szparagową i fasolkę woskową gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty lub do momentu, gdy będzie chrupiąca, miękka; odcedzić i spłukać zimną wodą.
Połącz skórkę limonki, sok z limonki, oliwę z oliwek, natkę pietruszki, sól i pieprz w średniej misce.
Dodać fasolę; wrzucić do herbu.