Rzodkiewka z masłem i solą
Rzodkiewki z masłem i solą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, soli koszernej, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską, Rzodkiewka ze słodkim masłem i Szczypiorkowo-szałwiową solą, oraz Rzodkiewka z masłem szczypiorkowym.
Instrukcje
Rzodkiewki umieścić w małym naczyniu do serwowania.
Podawać masło i małe naczynie z solą na boku. Bezpośrednio gościom rozłożyć rzodkiewkę z odrobiną masła i posypać ją odrobiną soli.