Rzodkiewka z masłem i solą

Rzodkiewka z masłem i solą
Rzodkiewki z masłem i solą to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz rzodkiewki, bagietkę, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską, Rzodkiewka ze słodkim masłem i Szczypiorkowo-szałwiową solą, oraz Rzodkiewka Z Masłem Trybula.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ułóż rzodkiewki na dnie soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
Sól MorskaSól Morska
3
Masło rozprowadzić na kromkach chleba tostowego i układać pomysłowo na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
ChlebChleb
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
5
Połącz wszystkie składniki w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę łopatkową na małej prędkości, aż do połączenia. Nie biczuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn