Rzepa Śmietankowa
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepisy do twojego pudełka z przepisami, Kremowana rzepa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 77 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 179 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, ziarna pieprzu, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Rzepa Śmietankowa, Rzepa Kremowa Z Zielenią, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Ze Śmietaną, Rzepa I Marchand.
Instrukcje
Rzepa zagotować, następnie odcedzić: obrać i pokroić na duże kawałki. W dużym rondlu z wrzącą wodą dodaj łyżkę soli, ziarna pieprzu, goździki i liście laurowe.
Przyprawy można związać w saszetce lub woreczku z gazą-ułatwia to ich późniejsze usunięcie.
Rzepa gotować do miękkości, 15 do 20 minut, następnie odcedzić i usunąć przyprawy.
Dodać śmietanę, gotować na wolnym ogniu, następnie zacierać: rzepy odstawić do garnka, w którym się zagotowały i dodać śmietanę. Obróć palnik na średni-niski. Doprowadzić to do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i rozgnieść rzepy z masher ziemniaków.
Dodać biały pieprz, łyżeczkę soli i świeżo startą gałkę muszkatołową do smaku i podawać od razu.