Rzepa pieczona na patelni z makiem i papryką
Pieczona na patelni rzepa z makiem i papryką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis zawiera 4 porcje z 195 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, rzepy, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Glazurowana Rzepa Makowa, Duszona rzepa z bułką tartą z maku, oraz kurczak parmezanowy na jedną patelnię z rzepą i szparagami.
Instrukcje
Dopraw rzepę solą i pieprzem. Na dużej, odpornej na piekarnik patelni do smażenia podgrzej masło, aż zacznie się brązowieć.
Dodaj rzepę i wymieszaj, aby dobrze się pokryła.
Dodaj mak i smaż na jasnozłoty kolor, około 8 do 9 minut.
Dodaj paprykę i wrzuć do płaszcza.
Dodaj ocet i gotuj, aż odparuje, 4 do 5 minut, zdejmij z ognia i podawaj.