Ryż z dyni
Ryż z letnim Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka bulionu warzywnego, marchew, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Squash lato i zielony ryż, Letnia zapiekanka z dynią i ryżem, oraz Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha.
Instrukcje
W dużym rondlu pokrytym natryskiem gotować marchew i cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać bulion, ryż, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 13 minut.
Wymieszać z żółtym dyni i cukinią. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6-10 minut dłużej lub aż ryż i warzywa będą miękkie.