Ryż G-ma

Ryż G-ma
Ryż G-ma jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 208 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto z brązowym ryżem szafranowym (i dlaczego brązowy ryż jest lepszy niż biały ryż), resztki ryżu kheer, jak zrobić ryż kheer z gotowanego ryżu, oraz Placki z dzikiego ryżu i brązowego ryżu z prażoną szmatką warzywną dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W średnim rondlu rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu. Ryż zrumienić na oleju, aż uzyska złotą konsystencję, często mieszając. Zmniejsz ogień do małego i dodaj sos pomidorowy, czosnek, sól, pieprz i kminek. Wymieszać z wodą. Przykryj i gotuj przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn