Ryby Florentyna

Ryby Florentyna
Ryba Florentyna jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 3587 kalorii, 158g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 39,63 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Ryby Florentyna, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Będziesz chciał najpierw dostać ziemniaki, ponieważ te biorą longest.Potatoes.In w średniej misce wymieszać ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić na patelni z ząbkami czosnku i gotować w piekarniku 200c przez 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ziemniaki i czosnek podawać z boku i posypać miętą.Dla Fish.In rondel doprowadzić wodę do wrzenia i dodać szpinak, na świeże gotować, aż tylko zwiędnie, na mrożone gotować, aż rozmrożone, odcedzić, niech ostygnie, a następnie wycisnąć nadmiar płynu out.In na patelni połączyć olej z masłem i ogrzać, dodać cebulę i gotować do miękkości, dodać grzyby i czosnek, gotować, aż grzyby będą lekko rumiane i miękkie ustawić na jedną stronę.Do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzać mleko na patelni, dodać cayenne, gałkę muszkatołową i paprykę. Gdy mleko jest prawie gotujące wymieszać trochę wody z kukurydzianymflur i wlać do mleka, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać sery, rezerwując kilka łyżek parmezanu na wierzch, mieszać do rozpuszczenia.Kłusownictwo fish.In duża patelnia wymieszać wino z ziołami, dodać rybę i kłusować przez około 8 minut, aż ryba się płatkami, ale nie rozpada.Montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Mieszamy mieszankę pieczarek i cebuli ze szpinakiem, łyżką do dna naczynia żaroodpornego pokrywającego dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
7
Filety rybne ułożyć na szpinaku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Polać filety sosem, posypać pozostałym parmezanem.Grill, aż rumiane na górze i bulgotanie.Podczas gdy jestem grillowanie ryb i umieścić moje ziemniaki na małym ogniu na górze pieca, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Składniki

5001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.młode ziemniakimłode ziemniaki1małecebula brązowa, drobno posiekanacebula brązowa, drobno posiekana12 łyżeczki czosnku w proszku2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)1szczyptacayennecayenne2Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza2Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4filetyfilety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)filety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkunatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno12 łyżeczki czosnku w proszkunatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione8ząbki czosnkuząbki czosnku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1dla każdego.SOSSOS1dla każdego.Płyn KłusowniczyPłyn Kłusowniczy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko1szczypta1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaparmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)parmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaparmezanparmezan33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaparmezanparmezan1dla każdego.ZiemniakiZiemniaki8001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinaku8001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinaku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia99
Magazyn