Ryby Florentyna

Ryby Florentyna
Ryba Florentyna jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 3587 kalorii, 158g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 39,63 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Ryby Florentyna, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Będziesz chciał najpierw dostać ziemniaki, ponieważ te biorą longest.Potatoes.In w średniej misce wymieszać ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieścić na patelni z ząbkami czosnku i gotować w piekarniku 200c przez 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ziemniaki i czosnek podawać z boku i posypać miętą.Dla Fish.In rondel doprowadzić wodę do wrzenia i dodać szpinak, na świeże gotować, aż tylko zwiędnie, na mrożone gotować, aż rozmrożone, odcedzić, niech ostygnie, a następnie wycisnąć nadmiar płynu out.In na patelni połączyć olej z masłem i ogrzać, dodać cebulę i gotować do miękkości, dodać grzyby i czosnek, gotować, aż grzyby będą lekko rumiane i miękkie ustawić na jedną stronę.Do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Rozgrzać mleko na patelni, dodać cayenne, gałkę muszkatołową i paprykę. Gdy mleko jest prawie gotujące wymieszać trochę wody z kukurydzianymflur i wlać do mleka, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać sery, rezerwując kilka łyżek parmezanu na wierzch, mieszać do rozpuszczenia.Kłusownictwo fish.In duża patelnia wymieszać wino z ziołami, dodać rybę i kłusować przez około 8 minut, aż ryba się płatkami, ale nie rozpada.Montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Mieszamy mieszankę pieczarek i cebuli ze szpinakiem, łyżką do dna naczynia żaroodpornego pokrywającego dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
7
Filety rybne ułożyć na szpinaku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Polać filety sosem, posypać pozostałym parmezanem.Grill, aż rumiane na górze i bulgotanie.Podczas gdy jestem grillowanie ryb i umieścić moje ziemniaki na małym ogniu na górze pieca, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

500papryka habaneromłode ziemniakimłode ziemniaki1małecebula brązowa, drobno posiekanacebula brązowa, drobno posiekana1porcja startego parmezanu3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1szczyptacayennecayenne2warzywo (np. szpinak)kukurydzakukurydza2warzywo (np. szpinak)kukurydzakukurydza1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4filetyfilety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)filety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)20papryka habaneroświeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana20papryka habaneroświeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana1porcja startego parmezanunatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno1porcja startego parmezanunatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione8ząbki czosnkuząbki czosnku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1dla każdego.SOSSOS1dla każdego.Płyn KłusowniczyPłyn Kłusowniczy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko1szczypta1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Spód: okruszki z herbatników grahamparmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)parmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)3Spód: okruszki z herbatników grahamparmezanparmezan3Spód: okruszki z herbatników grahamparmezanparmezan1dla każdego.ZiemniakiZiemniaki800papryka habaneroszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinaku800papryka habaneroszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinaku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia99
Magazyn