Ryby Florentyna

Ryby Florentyna
Ryba Florentyna jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 3587 kalorii, 158g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 39,63 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Ryby Florentyna, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Będziesz chciał najpierw dostać ziemniaki, ponieważ te biorą longest.Potatoes.In w średniej misce wymieszać ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić na patelni z ząbkami czosnku i gotować w piekarniku 200c przez 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ziemniaki i czosnek podawać z boku i posypać miętą.Dla Fish.In rondel doprowadzić wodę do wrzenia i dodać szpinak, na świeże gotować, aż tylko zwiędnie, na mrożone gotować, aż rozmrożone, odcedzić, niech ostygnie, a następnie wycisnąć nadmiar płynu out.In na patelni połączyć olej z masłem i ogrzać, dodać cebulę i gotować do miękkości, dodać grzyby i czosnek, gotować, aż grzyby będą lekko rumiane i miękkie ustawić na jedną stronę.Do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozgrzać mleko na patelni, dodać cayenne, gałkę muszkatołową i paprykę. Gdy mleko jest prawie gotujące wymieszać trochę wody z kukurydzianymflur i wlać do mleka, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać sery, rezerwując kilka łyżek parmezanu na wierzch, mieszać do rozpuszczenia.Kłusownictwo fish.In duża patelnia wymieszać wino z ziołami, dodać rybę i kłusować przez około 8 minut, aż ryba się płatkami, ale nie rozpada.Montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Mieszamy mieszankę pieczarek i cebuli ze szpinakiem, łyżką do dna naczynia żaroodpornego pokrywającego dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
7
Filety rybne ułożyć na szpinaku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Polać filety sosem, posypać pozostałym parmezanem.Grill, aż rumiane na górze i bulgotanie.Podczas gdy jestem grillowanie ryb i umieścić moje ziemniaki na małym ogniu na górze pieca, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Składniki

500opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemłode ziemniakimłode ziemniaki1małecebula brązowa, drobno posiekanacebula brązowa, drobno posiekana11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1szczyptacayennecayenne2Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza2Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4filetyfilety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)filety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)20opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana20opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana11 łyżka suszonego oreganonatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno11 łyżka suszonego oreganonatka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione8ząbki czosnkuząbki czosnku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruyere, tartygruyere, tarty1dla każdego.SOSSOS1dla każdego.Płyn KłusowniczyPłyn Kłusowniczy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko1szczypta1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)parmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezanparmezan32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezanparmezan1dla każdego.ZiemniakiZiemniaki800opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinaku800opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinaku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia99
Magazyn