Ryba Florentyna jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 3587 kalorii, 158g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 39,63 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Ryby Florentyna, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Będziesz chciał najpierw dostać ziemniaki, ponieważ te biorą longest.Potatoes.In w średniej misce wymieszać ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieścić na patelni z ząbkami czosnku i gotować w piekarniku 200c przez 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ziemniaki i czosnek podawać z boku i posypać miętą.Dla Fish.In rondel doprowadzić wodę do wrzenia i dodać szpinak, na świeże gotować, aż tylko zwiędnie, na mrożone gotować, aż rozmrożone, odcedzić, niech ostygnie, a następnie wycisnąć nadmiar płynu out.In na patelni połączyć olej z masłem i ogrzać, dodać cebulę i gotować do miękkości, dodać grzyby i czosnek, gotować, aż grzyby będą lekko rumiane i miękkie ustawić na jedną stronę.Do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Rozgrzać mleko na patelni, dodać cayenne, gałkę muszkatołową i paprykę. Gdy mleko jest prawie gotujące wymieszać trochę wody z kukurydzianymflur i wlać do mleka, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać sery, rezerwując kilka łyżek parmezanu na wierzch, mieszać do rozpuszczenia.Kłusownictwo fish.In duża patelnia wymieszać wino z ziołami, dodać rybę i kłusować przez około 8 minut, aż ryba się płatkami, ale nie rozpada.Montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Mieszamy mieszankę pieczarek i cebuli ze szpinakiem, łyżką do dna naczynia żaroodpornego pokrywającego dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
7
Filety rybne ułożyć na szpinaku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Polać filety sosem, posypać pozostałym parmezanem.Grill, aż rumiane na górze i bulgotanie.Podczas gdy jestem grillowanie ryb i umieścić moje ziemniaki na małym ogniu na górze pieca, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.