Ryba z ogórkowym smakiem pomarańczy
Ryba z ogórkowym smakiem pomarańczy wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 230 kalorii, 38g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz filety gardłosza pomarańczowego, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Tacos Rybne Z Ogórkowym Smakiem, Indyjska ryba przyprawiona z ogórkowym smakiem, oraz Pikantny Smak Ogórka.
Instrukcje
Wymieszaj ogórek, mandarynki, ocet, zieloną cebulę, kolendrę i koperek w misce, aż smak będzie dobrze wymieszany.
Ustaw stojak piekarnika 3 do 4 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika. Spryskaj patelnię brojlerów sprayem do gotowania.
Na przygotowanej patelni brojlerów ułożyć filety gardłosza pomarańczowego; doprawić solą i pieprzem.
Dusić w rozgrzanym piekarniku, aż ryba jest łatwo płatkowane widelcem, 9 do 12 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.