Ryba Z Grilla Na Szaszłykach

Ryba Z Grilla Na Szaszłykach
Grillowana ryba na szaszłykach to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 142g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Na 16,7 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz szafran, papryka, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Podobne przepisy to Marynowane Szaszłyki Rybne, marokańskie szaszłyki rybne z barramundi, oraz Szaszłyki rybne z bazylią Chimichurri.

Instrukcje

1
W misce wymieszać wszystkie składniki oprócz ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj rybę do marynaty i upewnij się, że jest pokryta na całym.Pozostaw do marynowania na co najmniej dwie godziny, mieszając od czasu do czasu.Podzielić rybę na cztery szaszłyki. (Wskazówka: jeśli używasz bambusowych, mocz je wcześniej w wodzie, aby zapobiec ich spalaniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Miejsce pod gorącym grillem lub na grillu i pozostawić na około 8 minut lub aż gotowane przez.Skręć tylko raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia77
Magazyn