Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym

Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym
Wędzona ryba z musztardą, koperkiem i sosem kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy, pikantna musztarda brązowa, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka, Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym, oraz Chrupiący placek ziemniaczany z wędzonym łososiem i winegretem koperkowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w misce. Stopniowo ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszaj kapary, posiekany koperek i dużą ilość pieprzu. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
PieprzPieprz
KoperKoper
3
Linia duży talerz z sałatą. Ułóż wędzoną rybę na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby WędzoneRyby Wędzone
SałataSałata
4
Dekoruj gałązkami cytryny i koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
KoperKoper
5
Podawać rybę z chlebem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia17
Magazyn