Ryba Pieczona W Piekarniku

Ryba Pieczona W Piekarniku
Ryba pieczona w piekarniku to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 996 kalorii. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, bułkę tartą, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryba Pieczona W Piekarniku, Ryba Pieczona W Piekarniku, oraz Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej szklanej miarce Pyrex i dodać sok z cytryny, przyprawy i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Umieścić bułkę tartą w płytkiej misce lub półmisku.Spryskaj płytkie naczynie do pieczenia sprayem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój rybę na pojedyncze kawałki.Zanurz rybę w maśle, a następnie dobrze pokryj każdy filet bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Umieść filety z chleba w naczyniu do pieczenia.Powtarzaj, aż wszystkie filety rybne zostaną przykryte.Łyżka pozostałej mieszanki masła ziołowego nad rybą.Używam również pędzla do ciasta, aby lekko stuknąć wierzchołki panierowanej ryby, aby upewnić się, że wszystko jest pokryte.Być może będziesz musiał stopić więcej masła, aby pokryć ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec, odsłonięty, przez 15 minut w temperaturze 400 stopni.Ryba odbywa się, gdy ryba płata się łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia26
Magazyn