Rutabaga z cebulą i chrupiącym boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka anaheim chile, cebula, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rutabaga Bacon Breakfast Hash, Rutabaga z chili i chrupiącym boczkiem, oraz Zapiekanka z boczkiem, cebulą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w 12-in. patelnia, najlepiej żeliwo, na średnim ogniu, aż ostry, 5 do 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Zmierz tłuszcz na patelni i w razie potrzeby dodaj olej, aby zrobić 3 łyżki. Podsmażyć rutabagas i cebula w tłuszczu na średnim ogniu, aż cebula zaczyna mięknąć, 2 protokół. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć szczelnie pokrywką lub folią i gotować, mieszając raz, aż rutabagas będą miękkie po przekłuciu, 7 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukiew
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
Wymieszać w seler, chiles, sól, i pieprz; gotować odkryte, często mieszając, aż rutabagas są rumiane i seler i chiles są dość miękkie, 7 do 10 protokół. Złóż kolendrę i boczek. Przy stole dodaj Tabasco do smaku.