Rutabaga-Boczek Purée
Rutabaga - boczek Purée może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz wodę, ziemniaki do pieczenia, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Z Rutabagi, Purée z rutabaganu i marchwi, oraz Rutabaga & Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub do czasu zakończenia (ale nie chrupiące).
Dodaj brukiew, wodę i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić mieszaninę brukiew w durszlaku nad miską, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Połącz 3/4 szklanki płynu do gotowania i mieszaninę rutabaga w blenderze,i proces do gładkiej. Wymieszać z solą i pieprzem.