Rustykalna Tarta Gruszkowa

Rustykalna Tarta Gruszkowa
Rustykalna tarta gruszkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka maślanki niskotłuszczowej, woda, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Rustykalna Tarta Gruszkowa, Rustykalna Tarta Gruszkowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, w średniej misce ubij razem mąkę z ciasta pełnoziarnistego, mąkę uniwersalną, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać masło i za pomocą dwóch noży lub noża do ciast, pokroić masło w mieszaninę mąki, aż uzyskasz żwirową, konsystencję. W małej misce połączyć maślankę i wodę z lodem. Za pomocą widelca stopniowo mieszaj mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Wkleić ciasto w 4-calową okrągłą i owinąć folią. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i przygotuj nadzienie. Obrać gruszki, wycedzić je i pokroić w plasterki o średnicy 1/4 cala. W dużej misce wrzucić plastry gruszki z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Posypać skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i cynamon i wrzucić, aż gruszki są równomiernie pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto na duże koło o średnicy około dziewięciu cali. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i udekorować ciasto wałkiem do ciasta, przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Jeśli ciasto pęknie w ogóle załatać go palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Ułóż gruszki w Kopcu na środku ciasta, pozostawiając 2-calową granicę. Wchodzisz na granicy nad wypełnieniem. Pokryje tylko gruszki częściowo i nie musi być nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Piec tartę przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F, utrzymując tartę w piekarniku przez cały czas i piec przez kolejne 40 minut, aż gruszki będą miękkie, a skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
W małej misce wymieszaj miód i wrzącą wodę, aby uzyskać szkliwo. Po zakończeniu tarty wyjmij ją z piekarnika i posmaruj miodową glazurę na całej powierzchni owoców i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
10
Pokroić na 6 klinów i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn