Rustykalna Szarlotka z suszonymi wiśniami

Rustykalna Szarlotka z suszonymi wiśniami
Rustykalna Szarlotka z suszonymi wiśniami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jeśli masz masło, sól, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka Z Suszonymi Wiśniami, Szarlotka z orzechami laskowymi i suszonymi wiśniami, oraz Sałatka z Frisée i jabłkami z suszonymi wiśniami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby przygotować skórkę, włóż mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, cukier granulowany i sól do miski robota kuchennego i pulsuj 3 razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj masło i pulsuj około 12 razy, aż uzyskasz żwirową konsystencję kursu. W małej misce połączyć maślankę i wodę z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieszankę maślanka-woda i pulsować 3 do 5 razy więcej, aby połączyć. Wkleić ciasto w 4-calową okrągłą i owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Wstawić do zamrażalnika na 10 minut lub przedłożyć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
6
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i przygotuj nadzienie. Rdzeń jabłka i pokroić je w plastry 1/4 cala. W dużej misce wrzucić plastry jabłka z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Dodać suszone wiśnie, a następnie posypać skrobią kukurydzianą, brązowym cukrem i cynamonem i wrzucić, aż jabłka będą równomiernie pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto na duże koło o średnicy około 9 cali. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i udekorować ciasto wałkiem do ciasta, przenieść na przygotowaną blachę do pieczenia. Jeśli ciasto pęknie, załatać go palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
9
Ułóż mieszankę jabłek w Kopcu na środku ciasta, pozostawiając granicę od 1 do 2 cali. Wchodzisz na granicy nad wypełnieniem. Pokryje tylko częściowo wypełnienie i nie musi być równe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10
Piec ciasto w temperaturze 425 stopni F przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F, utrzymując ciasto w piekarniku przez cały czas i piec przez kolejne 40 minut, aż jabłka będą miękkie, a skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
W małej misce wymieszaj miód i wrzącą wodę, aby uzyskać szkliwo. Gdy ciasto jest zrobione wyjąć go z piekarnika i szczotkować miód glazury na całej górnej części owoców i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
13
Pokroić na 6 klinów i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn