Runda 2-Święto Dziękczynienia Quesadilla z sosem żurawinowym Cream Dipping

Runda 2-Święto Dziękczynienia Quesadilla z sosem żurawinowym Cream Dipping
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać rundy 2-Święto Dziękczynienia Quesadilla z sosem żurawinowym krem zanurzenie spróbować. Na 17,42 zł / porcja, ten przepis okładki 87% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 5867 kalorii, 527g białka, oraz 207 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, szałwię, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Grillowane jabłko i Brie Quesadilla z sosem truskawkowo-jabłkowym, oraz Runda 2-Placek Dziękczynny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Na patelnię włożyć 1 mąkę tortilla. Przykryć połową sera, następnie warstwą indyka, warstwą farszu. Wierzch z pozostałym serem i przykryj kolejną tortillą. Gotować przez 3 do 4 minut i odwrócić. Aby odwrócić, umieścić duży talerz na górze quesadilla na patelni. Połóż dłoń na talerzu i odwróć patelnię do góry nogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
FarszFarsz
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść patelnię z powrotem na kuchence i przesuń quesadillę z powrotem na patelnię. Gotować, aż ser się stopi, kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
5
W małej misce wymieszać śmietanę i sos żurawinowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Quesadillę pokroić na 8 klinów, przełożyć na półmisek i podawać z kwaśną śmietaną żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żurawinażurawina
1
W dużym garnku z pokrywką, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić indyka, dodaj wszystko, ale 2 szklanki cydru jabłkowego i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj sól, 3 gałązki tymianku, 3 gałązki rozmarynu i wymieszaj, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
SólSól
3
Zdjąć z ognia, dodać 5 szklanek lodu, 6 szklanek wody i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
4
Włożyć indyka do garnka z solanką i przytrzymać tak, aby Jama wypełniła się solanką. Jeśli indyk nie jest całkowicie zanurzony w solance, dodaj kolejne 2 do 3 szklanek wody do garnka, aż zostaną przykryte. Przykryć garnek pokrywką i przechowywać w lodówce na noc lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć indyka z solanki, spłukać i osuszyć. Ułóż go, pierś do góry, na patelni. Wsadź pozostały tymianek i pęczek szałwii do jamy i włóż skrzydła z powrotem pod spód piersi. Związać nogi razem z kawałkiem sznurka rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
TymianekTymianek
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
W małej misce połączyć olej rzepakowy, przyprawy do drobiu i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umyj indyka obficie, aż do całkowitego pokrycia. Włóż do piekarnika i piecz, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 165 stopni F, około 2 1/2 do 3 godzin. Około 30 minut przed zakończeniem indyka, obficie podlewaj ptaka glazurą z cydru. Baste z pozostałą glazurą jeszcze 2 razy w odstępach 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na co najmniej 15 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przełożyć na półmisek i podawać.
1
W małym rondlu połącz zarezerwowane 2 szklanki cydru jabłkowego i 1/4 szklanki brązowego cukru. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Usuń czapki grzybowe z łodyg. Rezerwa czapki dla rundy Online 2 przepis nadziewane grzyby. Z grubsza posiekaj łodygi i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Wymieszać cebulę i seler i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać łodygi grzybów i ziół i nadal gotować, aż grzyby są rumiane i warzywa są lekko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
ZiołaZioła
6
Jajka i bulion z kurczaka ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj chleb w kostkach i wrzucić do herbu wszystkich chleba. Wymieszać gotowaną cebulę i mieszaninę grzybów i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
ChlebChleb
8
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec, pokryte luźno folią, przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyjmij folię na ostatnie 10 minut czasu gotowania, aby brązową górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Użyj resztki z tego przepisu, aby quesadillas i faszerowane grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby

Składniki

1galoncydr jabłkowy, podzielonycydr jabłkowy, podzielony1Bochenekchleb francuski, pokrojony w kostkę 1/2 calachleb francuski, pokrojony w kostkę 1/2 cala596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)3(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)3zdanieseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę822Orzechy dowolne (posiekane)Do podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak2jaja pobijanejaja pobijane2largestortille z mąkitortille z mąki3gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży1bunchświeża szałwiaświeża szałwia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii1bunchświeży tymianek, podzielonyświeży tymianek, podzielony11 funt cukinii,posiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku1(może być lub przeglądać)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Średnia żółta cebula, posiekanaŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowymŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowym1( bakłażany)cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szyjki z kurczakaszyjki z kurczaka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(duża tuba)(duża tuba)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony Cheddarrozdrobniony Cheddar1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe6kilogramyIndyk mrożony, rozmrożonyIndyk mrożony, rozmrożony1Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali567Orzechy dowolne (posiekane)paczki pieczarki białepaczki pieczarki białe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicały sos żurawinowy jagodowycały sos żurawinowy jagodowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W13 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia97
Magazyn