Rumiana Bruksela Z Masłem Klonowym Z ' Choosing Sides

Rumiana Bruksela Z Masłem Klonowym Z ' Choosing Sides
Rumiana Bruksela z masłem klonowym z " Choosing Sides is a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, brukselkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z Persimmon, granatu i pistacji z miodem cytrynowym Vinaigrette z ' Choosing Sides, Rumiane masło i cytryna brukselka, oraz Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Posmaruj 1 łyżkę oliwy z oliwek na blasze do pieczenia i przenieś ją do gorącego piekarnika na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Tymczasem w dużej misce do mieszania wrzucić kiełki z pozostałą łyżką oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Wylej kiełki na gorącą blachę do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę. (Poświęć czas na umieszczenie każdej kiełki wyciętej z boku na szczególnie chrupiące i rumiane kiełki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
5
Piecz brukselkę przez 15 do 20 minut, aż roztopi się widelcem, a po bokach na blasze do pieczenia utworzy się ciemnobrązowa skórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
6
Podczas gdy kiełki pieczone, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, wirując wokół, jak staje się płynny. Uważaj na masło, gdy zacznie się spieniać. Jeśli przyjrzysz się płynnemu maśle, które gotuje, zobaczysz drobne plamki brązu (które są brązowawymi ciałami stałymi mleka). Kontynuuj podgrzewanie, aż zacznie pachnieć orzechowo i zmieni się z białawego na złoty do jasnobrązowego. Natychmiast wyjąć z ognia i wymieszać z syropem klonowym. Mieszaj energicznie, gdy mieszanina skwierczy i tryska. Odstawić do rondla, aż brukselka zakończy pieczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
KiełkiKiełki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Wyjąć brukselkę z piekarnika i przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
8
Skropić masło klonowe na całym, podrzucając do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
9
Podawać natychmiast.
10
Obok: Indyk pieczony z boczkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
11
Rolada schabowa nadziewana jabłkiem, gruszką i szałwią
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
12
Kurczak wolno gotowany i Cippolina
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
13
Udko jagnięce nadziewane ziołami
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
14
Masernut Ricotta Lasagna
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn