Rozmaryn i bułka Tostowo-Kminkowa
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 325 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kminek, rozmaryn, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kminek Rodzynki Kruche, Rosemary lemon shortbread + Rosemary citrus spritzer, oraz Zapiekane Ciasteczka Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Toast kminku na małej suchej patelni na średnim ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż pachnące, o 2 protokół. Grubo posiekać; odstawić.
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło, cukier granulowany, cukier puder i sól, aż bardzo lekkie i puszyste, 7-10 minut (ubijając powietrze do masła sprawia, że kruche kruche). Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać mąkę, kminek, i 2 łyżeczki posiekanego rozmarynu; wymieszać tylko do połączenia. Ciasto będzie wyglądać Kudłaty i trochę suche (to nie jest!).
Naciśnij ciasto na dwie patelnie o średnicy 8".
Posmaruj jajkiem, posyp cukrem szlifierskim, a na wierzch liśćmi rozmarynu.
Piec, aż kruche będzie złoty kolor i boki odciągnąć od patelni, 20-25 minut.
Przenieść patelnię do stojaka z drutu; ostudzić patelnię przed wyjściem i cięciem na kliny lub pręty.
MAKE AHEAD: Ciasto kruche można zrobić 1 miesiąc wcześniej; owinąć szczelnie i zamrozić. Kruche pieczywo można piec 1 tydzień wcześniej; przechowywać szczelnie owinięte w temperaturze pokojowej.