Rozmaryn boczek, sałata i sałatka z pomidorów
Rozmaryn boczek, sałata i sałatka z pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,56 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sałatę lodową, pomidory koktajlowe, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z boczkiem i pomidorem, Sałatka z kurczakiem z boczkiem, sałatą i pomidorem, oraz Klasyczna Sałatka Z Boczku, Sałaty I Pomidorów W Plastrach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Przełożyć na papierowe ręczniki, aby osuszyć i posypać rozmarynem; odstawić.
Wymieszaj jogurt, ser, czosnek, sól, pieprz i 2 łyżki. woda w średniej misce.
Kliny sałaty podzielić na 4 talerze.
Mżawka 3 łyżki. dressing na każdej porcji. Top z awokado, pomidory, i boczek.