Rozdrobniona Wieprzowina Z Sosem Karoliny
Need a danie główne bezglutenowe? Rozdrobniona wieprzowina z sosem Carolina może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sznurek kuchenny, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny, Wolno gotowana, rozdrobniona Wołowina z sosem Red Eye, oraz Kotlety wieprzowe z Karoliną Rub.
Instrukcje
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Pory cienko pokroić; dobrze spłukać i osuszyć.
Zawiąż pieczeń wieprzową sznurkiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 2-calowych. Doprawić solą i pieprzem.
Boczek ugotować na gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej, głębokiej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 minuty.
Dodaj pory, czosnek, i cebula, i gotować, mieszając często, 15 do 17 minut lub aż mieszanina jest złoty kolor; przenieść do miski.
Dodać pieczeń wieprzową, strona tłuszczu w dół, do holenderskiego piekarnika, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Powrót por mieszaninę do holenderskiego piekarnika; top z wieprzowiny.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień do medium i doprowadzić do lekkiego wrzenia.
Zdjąć z ognia i przykryć wytrzymałą folią aluminiową.
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 19
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami.
W międzyczasie wlać soki z patelni przez sitko z siatki drucianej do rondla na równe 4 filiżanki, odrzucając ciała stałe (w razie potrzeby dodać równe części bulionu i białego wina do soków na patelni na równe 4 filiżanki).
Odstawić 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków z patelni.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 20 do 25 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki i lekko zagęszczony.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem do rozpuszczenia.