Rozdrobniona Sałatka z kurczakiem i kukurydzą
Rozdrobniona Sałatka z kurczakiem i kukurydzą jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sok z limonki, majonezu, cebuli i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rozdrobniony kurczak i kukurydza Tostadas, Crock-Pot Mexican Shredded Chicken with Black Beans & Corn, oraz Mini rozdrobniona Sałatka z wołowiną taco w chrupiących kukurydzianych tortilli.
Instrukcje
W misce ubić majonez, sól, pieprz, sok z limonki, crema fresca, kminek i cebulę, aż do wymieszania i wygładzenia.Wchodzisz w kurczaka, kukurydza i marchew.