Orange Roughy z salsanem ogórkowym to meksykańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 28 g białka i 3 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 4,78 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup cebulę, przyprawę cytrynowo-pieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj imbirowego łososia cytrusowego z salsą ogórkową i pomarańczową, szorstką pomarańczą i szorstką pomarańczą, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Aby przygotować salsę, w małej misce połącz pierwsze siedem składników; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania BAKER'S Półsłodka Czekolada Do Pieczenia, Roztopiona
Umieścić na patelni do brojlerów pokrytej sprayem kuchennym. Smażyć 4-6 cali od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuszczyć się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Obrane Kwaśne Jabłko (plastry 1/8 Cala)
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
4
Podawać z salsą ogórkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki Pszennej (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Orange Roughy bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Ranczo MacMurray Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.