Rosół z pierogami z mąki kukurydzianej to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 12g tłuszczu i w sumie 439 kalorii. Za $3.02 za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, maślankę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 92%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz z żeberka wieprzowego z pierogami z mąki kukurydzianej z szałwii, Zupa fasolowa z knedlami z mąki kukurydzianej Cheddar, oraz Zupa mieszana z zieleniną i kiełbasą z knedlami z mąki kukurydzianej.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj czosnek, cebulę, marchewkę i seler i smaż 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
3
Dodaj kurczaka i gotuj, aż kurczak będzie złotobrązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
4
Dodaj tymianek i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
5
Dodaj bulion, sól i czarny pieprz, zwiększ ogień i zagotuj. Częściowo przykryj i gotuj przez 5 minut. Dodaj mrożony groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bulion
Groch
6
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, szałwię, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Kukurydziana
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj maślankę i olej i mieszaj widelcem, aż mieszanina się połączy. Za pomocą łyżki lub małej gałki do lodów Wrzuć 8 pierogów wielkości piłki golfowej do gotującego się płynu. Przykryj patelnię i gotuj przez 5 minut (bez podnoszenia pokrywy), aż pierogi będą nadęte i ugotowane.