Rosół cytrynowy ze Spaghetti

Rosół cytrynowy ze Spaghetti
Cytrynowy rosół ze Spaghetti wymaga ok. 43 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka marchwi, soku z cytryny, sera romano i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Niskotłuszczowe Ciasto Z Okruchami (Koszerno-Mleczne) jako deser. 52 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rosół cytrynowy ze Spaghetti, Lemon Chicken Spaghetti, oraz Cytrynowo-czosnkowe Spaghetti z kurczakiem i pomidorami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku, doprowadzić bulion z kurczaka, sok z cytryny, liść laurowy i skórkę parmezanu, jeśli używasz, do wrzenia na średnim ogniu.
3
Dodać marchewki i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 5 do 8 minut.
4
Dodać zepsuty makaron i gotować, aż makaron będzie miękki, przez 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Dodać kurczaka i podgrzać, około 2 do 3 minut.
6
Usunąć liść laurowy i skórkę parmezanu i wyrzucić. Wymieszać 1/2 sera i pietruszkę. Doprawić solą, do smaku. Zupę przełożyć do misek i posypać pozostałym serem.
7
* Uwaga kucharza: możesz użyć dowolnego krótkiego makaronu ze spiżarni jako substytutu spaghetti.
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn