Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rosołowej zupy z dyni z Pancettanem i kapustą. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 679 kalorii, 35g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka liści laurowych, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rosołowa Zupa Z Dyni, Zupa Z Kasztanów, Pancetty I Kapusty, oraz Zupa z dyni i pancetty [] dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zacznij od zrobienia bulionu z indyka. W dużym stockpot, połączyć skrzydła indyka, cebula, marchew, czosnek, brukiew, seler, liście laurowe, i 1 galon zimnej wody (lub na tyle, aby pokryć przez co najmniej 3 cale). Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, szumiąc, gdy masz ochotę, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia, które unoszą się na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Indyka
Skrzydełka Z Indyka
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Brukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Wyjąć z ognia i przecedzić do dużego garnka lub miski, naciskając na warzywa i mięso, aby wydobyć jak najwięcej smaku. Wyrzucić warzywa, indyka i zioła. Schłodzić bulion do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce lub najpierw schłodzić go nad lodem. Po schłodzeniu ponownie przejrzyj powierzchnię pod kątem dodatkowych zanieczyszczeń. Można to zrobić do 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Wrzucić dynię w dużej misce z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, gałka muszkatołowa, mielona szałwia, sól, i dużo pieprzu. Wrzucić dynię na arkuszu ciastka, rozprowadzić go do pojedynczej warstwy, i piec przez 45 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(oryginalny Smak)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Teraz, gdy masz już elementy, możesz złożyć zupę razem. Umieść dużą garnek na średnim ogniu.
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, dodać całe liście szałwii i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Dodaj pancetta i gotować 2 do 3 protokół do renderowania niektóre z tego pysznego tłuszczu. Wrzucić mielony czosnek i cebulę i gotować przez 2 protokół lub aż cebula jest półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać kapustę i gotować, mieszając, przez 3 do 5 minut lub aż kapusta zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
10
Wlać napięty, schłodzony bulion do garnka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić zupę do miski i udekorować kilkoma kawałkami dyni i mżawką oliwy z oliwek.