Rosemary-Pomidorowe Wiatraczki
Rozmaryn - pomidor Wiatraczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ząbek czosnku, ser romano, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Stek Pinwheels z suszonymi pomidorami farszem i rozmarynowymi puree ziemniaczanym, Parmezan Rosemary Pinwheels, oraz Pomidorowy Ser Pinwheels.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; odstawić na 1 godzinę.
Przykryć suszone pomidory wrzącą wodą w misce; odstawić 30 minut lub do miękkości.
Pracując z jedną puszką ciasta na raz, rozwiń ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; wklep w prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali.
Wymieszać około 1 łyżki mieszanki oleju na ciasto.
Posypać pół suszonych pomidorów, 1/2 szklanki bazylii, 1/4 szklanki sera i 1 łyżka posiekanego rozmarynu równomiernie na ciasto. Zaczynając od długiej krawędzi, roll up jelly-roll fashion.
Pokroić w 12 (1-calowy) plastry; miejsce 2 cale od siebie na blasze wyłożonej pergaminem. Spłaszczyć każdy wiatraczek ręką.
Blaty pędzla z około 1 łyżką mieszanki oleju. Powtórz procedurę z pozostałą puszką ciasta, mieszaniną oleju, suszonymi pomidorami, bazylią, serem i rozmarynem.
Piec w 425 przez 12 minut lub do złotego koloru.