Sałatka rzymska z awokado-limonkowym winegretem
Sałatka rzymska z awokado-limonkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 57 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, sok z limonki, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z awokado i kukurydzy z winegretem limonkowym, Sałatka z arbuza i awokado z miodowo-limonkowym winegretem, oraz Sałatka Z Awokado Posiekana Z Winegretem Z Limonki Kolendrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Połącz sałatę, pomidory i cebulę w dużej misce, delikatnie podrzucając.
Mżawka mieszaniny soku na mieszaninie sałaty; wrzucić delikatnie do herbu.