Rolnicza Sałatka Ziemniaczana
Sałatka ziemniaczana na rynku rolniczym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, pomidory koktajlowe, sos pieprzowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farmers Market Sałatka Ziemniaczana, Farmers Market Szparagi I Pizza Ziemniaczana, oraz Louie ' s Cafe / Farmers Market i słodkie placki ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką ułożyć kukurydzę i ziemniaki.
Warzywa skropić 1 łyżką oleju; wrzucić do herbu.
Piec w 425 przez 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Umieścić mieszaninę w dużej misce.
Estragon i kolejne 5 składników (przez pieprz) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju, stale mieszając trzepaczką.
Mieszankę ziemniaczaną skropić dressingiem; delikatnie wrzucić do płaszcza.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i cukinię na patelnię; gotować 4 protokół lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszaninę cukinii i pomidory do mieszaniny ziemniaków; wrzucić delikatnie połączyć.