Rolki Dziękczynne
Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, masło, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolki Dziękczynne, Dyniowe bułeczki na Święto Dziękczynienia, oraz Bułeczki Z Miodem Pszenicznym {Tydzień Dziękczynienia} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz mleko, 3 łyżki masła i cukier.
Umieścić na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż masło się rozpuści.
Wyjąć z ognia i ostudzić do około 110 stopni F. rozrzucić drożdże na powierzchni cieczy i odstawić do spienienia, około 10 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić razem mąkę i sól i odstawić.
Wlej mieszaninę mleka i drożdży do miski z mąką i wymieszaj, aż powstanie miękka, poszarpana mieszanka.
Przenieść mieszaninę mąki na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatać ręcznie, aż powstanie miękkie, elastyczne ciasto, około 10 minut.
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej miski, przykryć ręcznikiem kuchennym i umieścić w ciepłym miejscu, aż nadmuchane i podwojony rozmiar, około 2 godzin.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i, za pomocą rąk, delikatnie spłaszczyć do dysku. Ciasto podzielić na 12 równych kawałków. Używając rąk, okrągłe każdy kawałek ciasta w piłkę.
Masło maślane 9 na 13 na 2-calowe naczynie do pieczenia.
Umieścić kulki ciasta, szew z boku w dół, w 3 rzędach po 4 każdy. Przykryć ręcznikiem kuchennym i umieścić w ciepłym miejscu, aż wzrosną prawie do górnej części naczynia do pieczenia, o 2 do 2 1/2 godziny.
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła i obficie posmarować nim bułki.
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.
Wyjąć rolki z piekarnika i lekko ostudzić.
Przenieść rolki do regału chłodzącego do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.