Roladki Ze Świeżych Warzyw
Świeże bułki warzywne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, okrągły papier ryżowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, Świeże Sajgonki, oraz Świeże Rolki Flądry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bułki, połączyć grzyby i wrzącą wodę, aby przykryć w misce; przykryć i odstawić 10 minut.
Grzyby odcedzić i cienko pokroić.
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, imbir i czosnek; smażyć 2 minuty.
Połączyć mieszaninę grzybów, bok choy, marchew, kiełki fasoli, zielona cebula, i nasiona sezamu w dużej misce; odstawić.
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu z wodą.
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki warzyw w środku arkusza. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem i zwiń galaretkę. Delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić; umieść, szew w dół, na talerzu do serwowania (przykryj, aby nie wyschnąć). Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym i mieszanką warzywną. Pokrój każdą rolkę na pół w poprzek.
Aby przygotować sos, połączyć sos hoisin i pozostałe składniki w małej misce.