Roladki z podwójnym cynamonem (opcja przednia)

Roladki z podwójnym cynamonem (opcja przednia)
Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, zmielony cynamon, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 409 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Cynamonowe Make - Ahead, Najbardziej Puszyste Puree Ziemniaczane (Opcja Make-Ahead), oraz Rolki Kanapkowe Make-Ahead dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania połączyć drożdże i ciepłą alternatywę mleka i odstawić na 5 minut. W osobnej misce przesiać mąkę, cynamon i sól, i odstawić. Wracając do drożdży, wymieszaj banana, stopiony olej lub margarynę (użyłam oleju kokosowego) i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodaj połowę mieszanki mąki do miski i wymieszać, aby połączyć. Powoli mieszamy w pozostałej części mąki aż do uzyskania ładnego ciasta.Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać przez około 10 minut, dodając więcej mąki, po 1 łyżce stołowej, w razie potrzeby, aby nie przylepiało się do rąk. Powinieneś skończyć z dość miękkim ciastem, które jest tylko lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Umieścić ciasto w wysmarowanej misce, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 45 minut, lub aż podwoi się rozmiar. Wskazówka: ciasto wymieszam ręcznie w okrągłym naczyniu do pieczenia pyrex ze Szklaną Pokrywką. Po zrobieniu ciasta, miska jest jeszcze lekko posypana mąką/natłuszczona (oszukuję, a nawet ugniatam ciasto w misce), a ja po prostu otwieram pokrywkę i odkładam na bok, aby wyrosła.Dziurkować ciasto; przykryć i odstawić na 5 minut. Podczas odpoczynku połącz składniki nadzienia. Jeśli używasz schłodzonej margaryny, powinieneś skończyć z grubymi kruszonkami. Jeśli jesteś taki jak ja i używasz zmiękczonej margaryny, dostaniesz duże miękkie kuleczki cukru. Olej lub skracanie powinno działać dobrze, ale lubię margarynę do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 x 10 cali na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Posypać mieszanką brązowego cukru (nie pokryje się w pełni, po prostu równomiernie rozprowadzić na małe kawałki w miarę możliwości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Zwinąć prostokąt mocno, od dłuższego boku, szczypta szew do uszczelnienia, dabbing go z odrobiną wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
7
Roladę pokroić na 12 parzystych plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Ułóż plastry na wysmarowanej 9-calowej kwadratowej lub okrągłej patelni do pieczenia**, pokrój boki w dół. Dajcie im trochę przestrzeni, bo powstaną. Przykryj folią i włóż je do lodówki, aby wzrosły overnight.In rano wyciągnij bułki cynamonowe z lodówki i umieść je na górze kuchenki, podczas gdy piekarnik rozgrzej do 375ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Piec je przez 20-25 minut, lub do momentu, gdy będą jasnobrązowe (lubię je na mniej rumiane stronie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech te rurki gorące bułki cynamon ostygnie podczas ubijania razem glazury. Naprawdę wszystko, co musisz zrobić, to ubić cukier puder z ekstraktem waniliowym i zacząć od łyżki gorącej wody, dodając więcej tylko w razie potrzeby. Dodałam też trochę czystego syropu klonowego, który, jak myślałam, złagodził cukier puder i dodał ładny smak, dodałam też około łyżeczki oleju kokosowego, aby go dopełnić. Rób to, co lubisz najbardziej, testuj smak oczywiście!
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Olej KokosowyOlej Kokosowy
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Podawać bułki cynamonowe i mżawka z jak najwięcej glazury, jak chcesz, lub dla mniej pośpiechu cukru, cieszyć się nimi, jak jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
GlazuraGlazura
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn