Roladki Z Koniczyny Squasha

Roladki Z Koniczyny Squasha
Need a chleb wegetariański? Squash rolki koniczyny może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 1457 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, cukier, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cheddar / Squash Rolls Cloverleaf, Roladki Z Koniczyny, oraz Roladki Z Koniczyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko, cukier, masło i sól rozgrzać w rondlu 1-quart, aż masło się rozpuści; ostudzić do letniej. Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce. Wymieszać mieszaninę mleka, Kabaczek i 2 szklanki mąki. Ubić łyżką, aż będzie gładka. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść około 5 minut lub aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
3
Umieścić w nasmarowanej misce; obrócić nasmarowaną stroną do góry. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce około 1 1/2 godziny lub do podwójnego (ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Posmaruj 24 filiżanki muffinek o regularnym rozmiarze. Rozwal ciasto. Kształt na 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Umieść 3 kulki w każdej filiżance muffin. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 30 do 45 minut lub aż podwójne.
6
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
7
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia45
Magazyn