Roladki Z Jarmużu

Roladki Z Jarmużu
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 527 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Spróbuj Roladki z jarmużu i jaj kurzych z imbirowym dipem sojowym, Asian Chicken, Shrimp & Kale Egg Rolls, oraz Roladki nori z kapustą i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić patelnię lekko osolonej wody do wrzenia. Zanurz każdą kapustę pozostawić w wodzie na kilka sekund, aż stanie się wystarczająco miękki, aby toczyć. Zmieni ładny jasny odcień zieleni, który użyłem jako mój wskaźnik. Szybko wyjąć z wody i spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
JarmużJarmuż
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podsmażyć cebulę i czosnek na dużej patelni, aż cebula są nieprzezroczyste, o 3-5 protokół. pozostawić do ostygnięcia, aż będzie można go obsługiwać. Następnie dodać mięso, sól i pieprz do smaku, i ryż i wymieszać do połączenia uważając, aby nie przepracować mieszankę mięsa, więc nie staje się zbyt gęsty i pozostanie delikatny podczas gotowania. Rozgrzej piekarnik do 177°. Następnie dodaj trochę sosu, wystarczy, aby pokryć dno 9" x 13 " patelni do pieczenia, ponieważ będziesz potrzebować reszty, aby pokryć rolki po zakończeniu. Teraz weź 1 liść, spód (żyłka) bok do góry i umieść około 1/4 szklanki mięsa w dolnej 3/4 liścia i zwiń go chowając po bokach, aby zabezpieczyć mięso podobne do zwijania burrito. Jeśli liście są zbyt małe, aby schować się w krawędziach, jak to było w przypadku mojego, nie przeszkadza, zostawiłem je otwarte i okazało się równie dobrze z połową pracy. Powtarzaj, aż całe mięso i liście zostaną wykorzystane. Jeśli masz dodatki albo, i tuck mięsa między rzędami i / lub warstwy dodatkowych liści na wierzchu innych roladek kapusty, a następnie top z sosem pomidorowym i drobnymi pomidorami pokrojonymi w kostkę. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec około 90 minut lub aż termometr przyklejony do środka największej rolki osiągnie160.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobne PomidoryDrobne Pomidory
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn