Roladki z homara z majonezem Curry to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 25g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Roladki Z Homarem Curry, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Okłady z homara z majonezem cytrynowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Podziel rolki i posmaruj oliwą z oliwek lub masłem. Grill, podzielony bok w dół, do złotego, około 30 do 45 sekund. Napełnij każdą roladę sałatką z homara i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Oliwę z oliwek rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół.
Mieszankę curry, majonez i sok z limonki umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę; doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.