Roladki z homara z majonezem Curry

Roladki z homara z majonezem Curry
Roladki z homara z majonezem Curry to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 25g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Roladki Z Homarem Curry, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Okłady z homara z majonezem cytrynowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Podziel rolki i posmaruj oliwą z oliwek lub masłem. Grill, podzielony bok w dół, do złotego, około 30 do 45 sekund. Napełnij każdą roladę sałatką z homara i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Oliwę z oliwek rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać curry i gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Dodać wodę i gotować kilka minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
5
Usunąć mieszaninę z ognia i ostudzić.
6
Mieszankę curry, majonez i sok z limonki umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę; doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn