Roladki Szparagowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 35 i kosztuje 16 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, szynkę oscar mayer deli, philadelphia 1/3 mniej tłuszczu niż serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Najlepsze Roladki Szparagowe / Szynkowe, oraz Roladki Szparagowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spłaszczyć plastry szynki; osuszyć. Stos w stosach po 2 plastry każdy; rozłóż każdy stos z 1 łyżeczką. ser śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu.
Umieścić 1 włócznię aparagus na 1 długim boku każdego stosu szynki; zwinąć.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-cala naczynia do pieczenia.
Piec 15 do 20 min. lub aż do przegrzania.