Roladki Obiadowe Z Maślanki
Roladki obiadowe z maślanki wymagają około 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka aktywnych drożdży, soli, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Roladki Obiadowe Maślano-Owsiane, Roladki Obiadowe Pomarańczowo-Maślane, oraz Roladki Obiadowe Ze Słodkich Ziemniaków Maślanych.
Instrukcje
Połącz drożdże i ciepłą wodę w 1-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Połącz mieszaninę drożdży, maślankę i następne 4 składniki w dużej misce do mieszania; ubijaj ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż dobrze się wymieszasz.
Dodaj 2 szklanki mąki i pokonać 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo mieszać w tyle pozostałych 3 szklanki mąki, aby miękkie ciasto.
Posypać 1 łyżkę mąki równomiernie na powierzchni roboczej. Ciasto wyłożyć na mąkę i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Ciasto dziurkujemy, dzielimy na pół. Podziel każdą połowę na 8 równych porcji; uformuj każdą porcję w kulkę.
Umieść co najmniej 1 cal od siebie na dużych arkuszach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w 325 przez 18 do 20 protokół lub do lekko rumiane.
Usuń rolki z blach do pieczenia; ostudzić na stojakach z drutu.