Rolada Bazyliowo-Serowa
Rolada bazyliowo-serowa może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 271 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście szpinaku dla niemowląt, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pomidorowo-Bazyliowa Rolada Z Kurczaka, Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, oraz Rolada z sera Herby.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy i ser Roquefort na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Rozłóż mieszaninę serową na prostokąt o wymiarach 11 x 8 cali na pergaminie. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Szpinak i kolejne 4 składniki przerabiamy w malakserze, aż będzie gładki. Wymieszaj ze świeżo startym parmezanem, posiekanymi orzechami włoskimi i posiekanymi suszonymi pomidorami.
Rozprowadzić mieszankę szpinaku równomiernie na prostokącie sera. Korzystanie z pergaminu jako przewodnik, roll up, jelly-roll mody. Owinąć w pergamin, uszczelniając na końcach i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Usuń papier i udekoruj, jeśli chcesz.
Podawać z różnymi krakersami.