Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami i bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami i bazylią. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,72 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, pomidory winogronowe, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami winogronowymi i bazylią, Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami winogronowymi i bazylią, oraz Orecchiette z pomidorami, świeżą mozzarellą i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokości 2 minut lub do miękkości. Odstawić.
Kuchenka mikrofalowa bulion w szklanej misce w wysokiej 4 minut lub do gorąca. Wymieszać ryż i gorący bulion do mieszanki cebuli; kuchenka mikrofalowa, Odkryte, w wysokiej 10 protokół. Wymieszać w winie; kuchenka mikrofalowa w wysokiej dodatkowe 10 minut lub do momentu prawie wchłonięcia cieczy, mieszając dwa razy. Wymieszać z pomidorami, bazylią i solą. Delikatnie złożyć ser.