Risotto z kurczakiem i szparagami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej, piersi z kurczaka, ryż instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grzybowe Risotto Szparagowe Z Chrupiącym Kurczakiem, Risotto z kurczaka z cytryną, szparagami i groszkiem, oraz Risotto Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować kurczaka w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj zupę i mleko na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszać z ryżem i szparagami. Wierzch z kurczakiem; posypać serem. Kryć się. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż ryż jest miękki i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.