Risotto szparagowe z gotowanym jajkiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 910 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz wino, czosnek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Risotto z bekonem i porem z gotowanym jajkiem, Wiosenne Risotto warzywne z gotowanym jajkiem, oraz Risotto kukurydziane (z gotowanymi krewetkami i awokado ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aż staną się ciemnozielone, około 1-2 minut, wyjąć z ognia, dać zimną kąpiel wodną o zatrzymać proces gotowania i odstawić na bok. (Puree połowę szparagów, aby nadać risotto ładny zielony kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Masło roztopić na dużej patelni z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)