Rigatoni Z Pesto I Prosciutto

Rigatoni Z Pesto I Prosciutto
Rigatoni z Pesto i Prosciutto wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 509 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śliwkowych migdałów, rigatoni, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kremowa Dynia Prosciutto Rigatoni, Zapiekane Rigatoni z pieczarkami i Prosciutto, oraz Parmigiano-Crusted Rigatoni z kalafiorem i Prosciutto.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej, skrobanie boków miski procesora od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz mieszankę bazylii, makaron, karczochy, i prosciutto w misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
ProsciuttoProsciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn