Rigatoncelli con Pomodori

Rigatoncelli con Pomodori może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jeszcze pomidory, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Bruschetta di Pomodori Mary Helen, Jajka Pieczone Z Pomidorami (Uovan Al Piatto Con Pomodori), oraz Tiella di patate, cipolle e pomodori (Zapiekanka ziemniaczana, cebulowa i pomidorowa).
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Pokrój wierzchołki pomidorów, ale zachowaj wierzchołki, aby użyć ich jako pokrywki w dalszej części przepisu. Używając baller melon, zeskrobać nasiona i miąższ. Posiekaj mięso i odstaw do późniejszego użycia. Ditalini gotować we wrzącej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu do "al dente".
Odcedzić, odświeżyć zimną wodą i ponownie odcedzić.
Umieść w dużej misce i dodaj miętę, pietruszkę, czosnek, pieprz, olej i posiekany miąższ pomidora. Makaron Stuff z powrotem do pomidorów aż do pełnego.
Umieścić pokrywki pomidorów na wierzchu i piec 15 do 20 minut, aż dość miękkie, ale nadal trzyma kształt i podawać natychmiast.